MOEDERDAG 12/5 TOER VOLZET

Laat je betoveren door ons levendig wildplukboeket met verschillende kleurrijke bloemen!

 

 

Gelieve de volgende informatie te verstrekken:

Datum van levering: Vul de gewenste leveringsdatum in.

Gelegenheid: Geef aan voor welke gelegenheid het boeket bestemd is.

Tekst voor het kaartje: Schrijf hier wat u graag op het kaartje wilt laten vermelden.

Aanpassen van het bedrag: U kunt het bedrag van het boeket aanpassen in de keuzelijst.

 

 

Leveringsgebied: Momenteel leveren we alleen in de volgende gebieden: Aartselaar, Wilrijk, Kontich, Edegem, Boom, Hemiksem (Cirkel rond Aartselaar). Levering buiten dit gebied is mogelijk op aanvraag.

 

Belangrijke opmerkingen:

Geen levering in ziekenhuizen: Vanwege tijdrestricties kunnen we niet leveren aan ziekenhuizen.

Leveringstijd: We streven ernaar om zo dicht mogelijk bij de opgegeven datum te leveren. Bestellingen voor 12 uur 's middags kunnen op dezelfde dag worden geleverd. Geef bij feestdagen of in het weekend apart de gewenste leveringsdatum aan. Er is geen exact uur van levering mogelijk!

Geen levering op zondag: Op zondag rusten we uit en is er geen levering mogelijk.

 

 

 

Opmerkingen:

Als u speciale verzoeken heeft, zoals een eigen tekst voor het kaartje of een tekening, kunt u die altijd per e-mail aan ons doorgeven. Dit maakt uw boodschap nog persoonlijker!

Let op: De getoonde foto's zijn slechts een voorbeeld van onze stijl! We werken volgens het aanbod van veilingen en groothandels en volgens seizoen!   

Bij het bestellen kunt u een voorkeur aangeven voor de kleur en het type boeket. Hoewel we ons best zullen doen om aan uw voorkeur te voldoen, hanteren we altijd de kenmerkende David De Jonghe stijl.   

 

Boeket Florarte

35,00 €

  • Levertijd: 1

Geef een leuk geschenk met een David De Jonghe cadeaubon!

Geef een wereld van bloemen en planten cadeau met een David De Jonghe cadeaubon!

Jij bepaalt de waarde, en de gelukkige ontvanger kan deze in delen gebruiken, naar wens. Of je nu kiest om de bon te laten opsturen of digitaal te laten bezorgen, het is de perfecte manier om iemand te verrassen met de pracht van bloemen en planten van David De Jonghe!

Kadobon

30,00 €

Eerbiedig afscheid nemen met onze serene rouwbloemstukken

Laat ons je ondersteunen met zorgvuldig samengesteld rouwbloemwerk.

Fotoweergave is ter inspiratie.

 

Creëer een blijvende herinnering met onze serene rouwbloemstukken. Ontdek ons assortiment aan zorgvuldig samengestelde arrangementen, waarbij we aandacht besteden aan elke bloem en elk detail. Bij David De Jonghe begrijpen we de behoefte aan respectvolle en stijlvolle bloemen om uw dierbare te eren. Laat ons u helpen bij het kiezen van het perfecte bloemwerk dat troost biedt in deze moeilijke tijd. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of om uw bestelling te plaatsen.

 

Vergeet niet de datum en locatie van levering door te geven (kerk, rouwcentrum, crematorium). Voor een persoonlijke touch, stuur alsjeblieft het overlijdensbericht apart naar info@daviddejonghe.be

Steekwerk Florarte

75,00 €

  • Levertijd: 1

Millefiori Geurstokken

Breng de heerlijke geuren van Millefiori in je huis of kantoor met onze geurstokken! Verfris elke ruimte met langdurige geurverspreiding en geniet van een constant aangename atmosfeer. Ontdek nu de betoverende geurvariaties en verrijk je leef- en werkomgeving met Millefiori geurstokken!

Millefiori

36,50 €

  • Levertijd: 3-5 dagen