Ontdek onze stijl, laat je inspireren door moodboards!

Huwelijk

Laat ons jouw trouwdag tot in de kleinste details verzorgen. Van een betoverend bruidsboeket tot elegante corsages en adembenemende tafelstukken; geef ons jouw 'ja-woord' en wij zorgen voor de rest!

Bloemen voor elke gelegenheid

Wij geloven dat elk moment speciaal is en een eigen bloemetje verdient. Of het nu gaat om verjaardagen, huwelijken of gewoon thuis, wij staan klaar om jouw momenten te verrijken met prachtige bloemen.

Evenementen

Van het subtiele vaasje op tafel tot een indrukwekkende bloemenmuur: wij zijn er voor elk detail, net zoals jouw gasten. Bij ons staat perfectie centraal, zodat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.


Rouwwerk

Soms spreken bloemen meer dan woorden. Bij het afscheid nemen van een dierbare bieden ze troost en uitdrukking aan gevoelens waar woorden tekortschieten.

Ontdek onze winkel en etalages - vol creativiteit

Ontdek de betoverende sfeer van onze winkel en bewonder enkele van onze vroegere etalages. Laat je inspireren door de prachtige bloemendisplays en de unieke ambiance die we creëren. Welkom bij David De Jonghe waar elke bloem een verhaal vertelt.

Fleurs des Dames

Koester mooie herinneringen aan de FDD waar we vroeger als bestuurslid aan hebben bijgedragen. Samen hebben we onvergetelijke momenten beleefd en waardevolle ervaringen gedeeld. Laten we deze herinneringen blijven koesteren.